Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Un elev a furat echipamentele sportive ale colegilor lui
Poliția Satu Mare  - Joi, 20 Octombrie 2016

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii judiciariști din Carei au dus la identificarea unui minor din municipiu, bănuit de comiterea unui furt dintr-o unitate de învățământ. Prejudiciul a fost recuperat.

Miercuri, Poliţia Municipiului Carei, a fost sesizată de către directorul unei școli din localitate, cu privire la faptul că în cursul dimineții, în incinta școlii, s-a comis un furt.

Cercetările efectuate de poliţiştii  de investigaţii criminale, în colaborare cei de ordine publică  și cu sprijinul  specialiștilor criminaliști,  au condus la identificarea unui  minor de 13 ani  din Carei, care în  data de 19.10.2016,  în jurul orei 06.30  profitând de faptul că ușa de acces  în incinta unității școlare era închisă dar neasigurată, ar fi  intrat într-o sală de clasă de unde ar fi sustras  articole de îmbrăcăminte sportivă, în dauna a doi elevi.

Prejudiciul de aproximativ 400 lei, a fost recuperat în totalitate, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tags: furt  scoala  elev  carei  
1207 vizite
Distribuie pe