Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
A furat o mașină rupt de beat și a intrat cu ea în stâlp
Poliția Satu Mare  - Duminica, 23 Octombrie 2016

Sâmbătă, ora 21:19, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Botizului din Satu Mare, un autoturism a intrat în coliziunecu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Polițiștii deplasați la fața locului, au reuşit identificarea şi prinderea conducătorului auto bănuit de producerea evenimentului, respectiv  un bărbat, de 35 ani, din localitatea Roman, județul Neamț. 

Ca urmare a  extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au constatat faptul că autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost  sustras de cel bănuit de producerea evenimentului, din  parcarea unui supermarket, profitând de faptul că autoturismul avea motorul pornit și ușile neasigurate. La testarea cu aparatul etilotest a celui în cauză, a rezultat o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Continuând cercetările a fost identificat proprietarul autoturismului, respectiv un bărbat de 50 ani, din Satu Mare.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe cel în cauză pentru de 24 ore, urmând să fie prezentat Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tags: furt auto  masina in stalp  sofer beat  
1267 vizite
Distribuie pe