Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Hoți prinși de polițiști
Poliția Satu Mare  - Joi, 27 Octombrie 2016

Siguranța bunurilor tale depinde și de tine. Nu lăsa bunuri în spaţii care nu prezintă siguranţă. Montaţi la imobile sisteme performante de închidere a uşilor şi ferestrelor. Polițiștii sătmăreni au identificat în cursul zilei de miercuri, trei presupuși autori a unor infracțiuni rămase anterior cu autor necunoscut.

Miercuri, polițiștii Secţiei Rurale Negrești Oaș, au identificat un bărbat de 35 de ani din Lazuri, bănuit de  spargerea unui lăcaș de cult.

În fapt, din cercetări a reieșit că în ziua de 17.10.2016, bărbatul ar fi pătruns în Biserica Ortodoxă din localitatea Prilog, prin forțarea unei uși laterale de acces, de unde a sustras banii aflați în cutia milei.

Cercetările continuă atât pentru administrarea întregului probatoriu cât și pentru recuperarea prejudiciului.

Polițiștii de investigații criminale din Tășnad, în colaborare cu cei de la Postul de poliție Săuca, au identificat principalul bănuit de furtul unei biciclete, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Cean, județul Satu Mare.

Acesta, în ziua de  21.10.2016, ar fi pătruns în curtea unui localnic din Blaja,  pe poarta închisă și neasigurată, de unde a sustras o bicicletă estimată la valoarea de 1.200 lei.

 Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate iar  față de bănuit a fost dispusă continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Și polițiștii din Ardud au identificat, în cursul zilei de ieri, un bărbat de 43 de ani din localitate, pe care îl bănuiesc de comiterea unui furt.

Cercetările au relevat faptul că în data de  25.10.2016, în jurul orei 18.00, cel în cauză, sub pretextul că oferă spre vânzare mere, ar fi  pătruns în locuința unui vârstnic de 64 de ani din Ardud și profitând de neatenția acestuia, a sustras un portmoneu în care se aflau 500 lei și două carduri bancare.

Portmoneul și cardurile au fost recuperate, urmând ca cercetările să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale și  pentru recuperarea prejudiciului.

 

Tags: hoti  furt  bicicleta  portmoneu  furt din biserica  
1036 vizite
Distribuie pe