Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
Jandarmii asigură ordinea publică la meciurile din week-end
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 11 Noiembrie 2016

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână pentru a le asigura cetăţenilor judeţului Satu Mare un climat optim de ordine şi siguranţă publică.

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

Totodată, echipajele de jandarmerie vor executa, activităţi de patrulare în zonele şi arterele intens circulate,  cluburi, discoteci şi terase şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a  preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, 13 noiembrie a.c, efective ale Jandarmeriei Satu Mare vor asigura ordinea publică la  meciul de fotbal dintre CSFC Olimpia 2010 Satu Mare cu   Chindia Târgovişte meci ce se va disputa pe stadionul Olimpia din municipiul Satu Mare, cu începere de la ora 12.30.

Tot sâmbătă, 13 noiembrie a.c, jandarmii  vor asigura ordinea publică la  meciul de fotbal dintre ACSC Recolta Dorolţ cu Metalurgistul CUGIR,  meci  disputat de la ora 14.00  pe stadionul din Dorolţ, dar şi la  meciurile dintre Unirea 08 Tăşnad cu CSM Victoria Carei cu începere de la ora 14.00 la Tăşnad şi la meciul dintre Asociaţia Sportivă Energia Negresti Oaş cu Luceafărul Decebal , cu începere de la ora 14.00 la Negreşti Oaş.

Tot sâmbătă, 13 noiembrie, jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin, meci disputat în sala Ecaterina Both din municipiul Satu Mare cu începere de la ora  13.00  între CSM Satu Mare şi HC Dobrogea SUD.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le  reamintim să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe - 112.

Tags: ordine publica  meciuri  jandarmi  
806 vizite
Distribuie pe