Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Horia Brenciu îi sabotează pe candidații sătmăreni la alegeri
Florin Răchitan  - Miercuri, 23 Noiembrie 2016

S-au dus vremurile în care echipele de campanie ale partidelor făceau raiduri nocturne prin oraș și rupeau afișele contracandidaților lipite pe toți stâlpii și toate geamurile întâlnite în cale!

Cu legislația asta nouă, foarte restrictivă, abia se simte că suntem în mijlocul unei campanii electorale și o bună parte a sătmărenilor nu are habar că vor fi niște alegeri in decembrie sau ce alegeri îs alea.

Acum chiar și cele câteva spații rezervate afișajului electoral în Satu Mare cad pradă vandalismului, dar culmea! nu din partea contracandidaților, ci a organizatorilor de diferite evenimente culturale sau de altă natură, care au descoperit că panourile respective sunt numai bune pentru a-și promova propriile acțiuni, ignorând complet orice regulă de bun simț sau legislație în domeniu.

Astfel a căzut victimă acestui nou tip de vandalism candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Senat, Csaki Csongor, care s-a trezit cu propriile postere acoperite de afișele care anunță un concert al idolului MILF-etelor, Horia Brenciu. Panoul cu pricina este instalat la Colțul Burdea. 

Tags: afisaj  electoral  horia brenciu  
1238 vizite
Distribuie pe