Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Alți doi șoferi rupt de beți au provocat accidente rutiere
Poliția Satu Mare  - Duminica, 4 Decembrie 2016

Doi conducători auto au fost depistați  la volan sub influența alcoolului, după ce au fost implicați în accidente rutiere soldate cu pagube materiale.

Sâmbătă, ora 21.20, polițiștii rutieri negreșteni au intervenit la soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate trei autoturisme.

Concret, o conducătoare auto de 31 ani din  Negreşti Oaş, nu s-a asigurat înainte de a  executa manevra  de a ieşi dintr-o parcare  în marșarier și a fost acroşată  de un  autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat de  51 ani, domiciliat Ploieşti, cu reședința în Negreşti Oaş și proiectată într-un alt autoturism parcat regulamentar.

În urma testării alcoolscop a celor implicați în eveniment, a rezultat că cel de la volanul  Daciei Logan consumase băuturi alcoolice înainte de a conduce, întrucât  aparatul alcooltest  a indicat o valoare de 1,02 mg./l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Și pe strada Balta Blondă din municipiul Satu Mare a avut loc în cursul zilei de ieri un eveniment rutier, în care un conducător auto de 52 de ani din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată,  a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În acest caz aparatul etilotest  a indicat pentru cel de la volan o valoare de  1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Conducătorul auto a  fost condus la Spitalul Județean Satu Mare unde a refuzat recoltarea de probe  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Extinzând verificările, polițiștii au constatat și că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, motiv pentru care la infracțiunea de refuz de prelevare de  mostre biologice, i se va adăuga și cea de conducere fără permis.

 

Tags: soferi bauti  accidente rutiere  
1769 vizite
Distribuie pe