Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Șase bărbați beți s-au luat la bătaie într-un bar
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 12 Decembrie 2016

Jandarmii sătmăreni desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, duminică 11 decembrie a.c. în jurul orelor 3,30 jandarmii au fost solicitaţi, prin  apelul de urgeţă 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict  izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool la un bar aflat în zona centrală a municipiului Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi au procedat la prinderea şi identificarea celor care au provocat scandalul, aceştia fiind tineri cu vârsta cuprinsă între 28 şi 40 de ani.

Pe numele celor 6 bărbaţi în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „încăierare”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 198 din Codul penal,  dosarul  urmând a fi înaintat către I.P.J. Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112 atumci când liniştea şi siguranţa publică este tulburată.

Tags: scandal  bar  bataie  
2127 vizite
Distribuie pe