Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Negreștean băut, urmărit în trafic de polițiști
Poliția Satu Mare  - Luni, 12 Decembrie 2016

Dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier, comise de un bărbat din Negrești Oaș.

Duminică, în jurul orei  21.00, polițiștii negreșteni aflați în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza oraşului, au identificat în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare străine, care avea elemente de caroserie lipsă, circulând pe strada George Coșbuc.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale polițiștilor, s-a trecut la urmărirea acestuia , fiind oprit la ieșirea din oraș.

La volan a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Negrești Oaș, care nu a putut prezenta documente prin care să justifice îndeplinirea condițiilor de punere în circulație pe teritoriul României a autoturismului. 

Întrucât conducătorul auto emana un miros pregnant de alcool, i s-a solicitat să însoţească organele de poliţie la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş în vederea recoltării de probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat.

În acest context, pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni, respectiv conducerea  unui autovehicul fără drept de circulație pe teritoriul României şi refuzul de recoltare a probelor biologice.

Tags: sofer urmarit  negrestean baut  urmarire  negresti oas  
1177 vizite
Distribuie pe