Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Accidente rutiere în județ
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 28 Decembrie 2016

Marți, la ora 19.40,  o tânără conducătoare auto de 24 de ani din Tășnad, conducând autoturismul proprietate personală pe  DJ 109 P, între localitățile Blaja și Cehăluț din județul Satu Mare, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, într-un viraj la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, ieșind de pe carosabil în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei de  35 ani, din localitatea Sărăuad, județul Satu Mare, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei  22.00, pe DJ 108M, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. În fapt, un conducător auto de 30 de ani din Lucăceni, în timp ce conducea autoturismul personal între localitățile Carei și Cămin, a pătruns pe celălalt sens de mers și a intrat în coliziune frontală cu un  autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 40 de ani din Carei.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto, dar și a unui bărbat de 30 de ani din Lucăceni, pasager în autoturismul care a provocat accidentul. Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcolotest și s-a constatat ca niciunul dintre ei nu se afla sub influența alcoolului.

Împrejurările producerii accidentului sunt cercetate de către polițiștii rutieri careieni, în cadrul dosarului penal constituit în acest sens. 

Tags: accidente rutiere  blaja  carei  
1161 vizite
Distribuie pe