Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Șofer fără permis reținut după ce a accidentat un biciclist
Poliția Satu Mare  - Joi, 29 Decembrie 2016

Polițiștii Serviciului Rutier au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani din Porumbești, pe care îl bănuiesc de comiterea unui accident rutier.

În cursul zilei de miercuri, în urma unor ample activități specifice, polițiștii sătmăreni au reușit identificarea șoferului unui autoturism implicat într-un eveniment rutier și care ulterior a părăsit fără drept, locul faptei.

În fapt, în jurul miezului nopții de 26/27.12.2016, poliția a fost sesizată de un bărbat de 32 de ani din Porumbești, despre faptul că în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Principală din localitate, a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto al acestuia și-a continuat drumul. Victima a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Din cercetările ulterioare, a rezultat că la volan se afla un tânăr de 28 de ani din Porumbești, care după eveniment a părăsit  locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Verificările au relevat și faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducere fără permis. 

Tags: sofer retinut  sofer fara permis  accident  
1219 vizite
Distribuie pe