Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Accidente rutiere provocate de șoferi băuți
Poliția Satu Mare  - Luni, 2 Ianuarie 2017

Sâmbătă, în jurul orei 01:45, un tânăr de 20 de ani din comuna Supur, aflat la volanul unui autoturism pe relația Ardud – Mădăras, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, pe lângă conducătorul auto, a mai fost rănit ușor și pasagerul din dreapta, un minor de 17 ani din localitatea Giorocuta.

Cel de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că în cauză a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În jurul orei 15:00 a zilei de 1 ianuarie, un conducător auto de  43 ani, domiciliat în comuna Odoreu, a condus autoturismul proprietate privată pe strada Odoreului din Satu Mare, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate în afara părții carosabile, după care a fost proiectat în gardul unui imobil.

Și în acest caz s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar verificările în bazele de date a relevat faptul că cel de la volan nu deține permis de conducere.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului.

 

Tags: accidente rutiere  soferi bauti  
1809 vizite
Distribuie pe