Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Măsuri suplimentare pentru sărbători religioase în siguranță
Poliția Satu Mare  - Vineri, 6 Ianuarie 2017

Polițiștii sătmăreni vor acţiona, în aceste zile, pentru ca cetățenii să petreacă în siguranţă de Boboteză, Sfântul Ioan Botezătorul şi Crăciunul ortodocşilor pe rit vechi.

În perioada 6 - 7 ianuarie a.c., polițiștii vor acţiona,  pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi.

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi monitorizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Pentru ca cetățenii care petrec Crăciunul ortodox pe rit vechi la noi în țară să se bucure în siguranță de această sărbătoare,  se vor intensifica activitățile pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor rutiere,

POLIŢIA ROMÂNĂ ESTE LA DATORIE, PENTRU SĂRBĂTORI LINIŞTITE!

Recomandăm cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

Evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să păstreze  portofelul în buzunarul interior de la piept al hainei.

Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase în vehicul, la vedere, bunuri de valoare.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri.

                                               

 

Tags: masuri  sarbatori religioase  politisti la datorie  
1176 vizite
Distribuie pe