Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi zugravi au furat bunuri din apartamentul pe care l-au renovat
Poliția Satu Mare  - Luni, 27 Februarie 2017

Doi bărbați din Tășnad care efectuau lucrări de renovare a unui apartament din oraș, au sustras sistematic bani și bunuri din patrimoniul proprietarului.

Vineri,  Poliţia Oraşului Tăşnad a fost sesizată de către o femeie de 42 ani, din Tășnad, despre faptul că din locuința ei aflată în renovare, persoane necunoscute i-au sustras în perioada 13.01-23.02.2017, mai multe bijuterii din aur și aproximativ 40 de litri de țuică de casă, cauzându-i un prejudiciu total de aproximativ 8.500 de lei.

În urma activităţilor specifice şi a cercetărilor efectuate de polițiștii Compartimentului Investigaţii Criminale, în cursul zilei de ieri, 26.02.a.c. principalii bănuiți de comiterea faptei au fost identificați.

Verificările au relevat că doi bărbați, de 42, respectiv 23 de ani din Tășnad, tocmiți de proprietară să-i renoveze apartamentul, ar fi sustras pe parcursul mai multor zile, diferite cantități de țuică, iar la data de 01.02.2017, cel mai în vârstă ar fi sustras și bijuteriile. Cercetările continuă atât pentru recuperarea prejudiciului cât și pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovați.

Tags: zugravi hoti  tasnad  
1342 vizite
Distribuie pe