Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Le-a spus poliţiştilor că a găsit 900 de pachete de ţigări la groapa de gunoi
Leontina Volosciuc  - Joi, 14 Mai 2009

Un sătmărean a fost amendat de inspectorii vamali după ce poliţiştii de frontieră au găsit, în maşina pe care o conducea, 910 pachete de ţigări de contrabandă cu timbru fiscal ucrainean.

 

Inspectorii vamali l-au amendat, i-au confiscat ţigările şi i-au reţinut maşina. El a fost oprit pentru control miercuri, în jurul orei 17.00, pe strada Botizului. Acesta conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate.

În urma controlului, în compartimentul de marfă al autoutilitarei, sub diverse mărfuri, au fost descoperite mai multe cartuşe de ţigări. Maşina a fost condusă la sediul IJPF Satu Mare, unde au fost chemaţi şi inspectorii vamali. Echipa de control a descoperit pachetele de ţigări în valoare de aproape 3.900 lei.

 

Sătmăreanul nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru ţigări, spunând că le-a găsit la groapa de gunoi a municipiului Satu Mare. Inspectorii vamali au ridicat ţigările în vederea confiscării, i-au aplicat conducătorului auto o amendă în valoare de 5.000 de lei şi au reţinut maşina până la plata amenzii.

Tags: tigari  contrabanda  ucraina  
1758 vizite
Distribuie pe