Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mercedes Benz, căutat în Italia, descoperit la Petea
ITPF Sighetu Marmației   - Luni, 5 Iunie 2017

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 25.000 de euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

Duminică, în jurul orei 13.00, s-a prezentat în P.T.F. Petea, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, numitul Ghenadi A., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 41 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră efectuat s-a constatat faptul că certificatul de înmatriculare prezentat nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind un fals total, iar seria de șasiu nu corespunde cu cea din documentele prezentate.

Drept urmare, s-a trecut la efectuarea unor verificări specifice în bazele de date, de unde a rezultat faptul că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 29 mai 2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Totodată, autoturismul marca Mercedes în valoare de 25.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Tags: mercedes benz  furt  italia  petea  
1249 vizite
Distribuie pe