Locale Altele
Joi, 9 Februarie 2023
Joi, 9 Feb 2023
Polițiștii au găsit mașina Jmekerului cu Audi într-o șură
Florin Răchitan  - Duminica, 11 Iunie 2017

Pe baza declarațiilor martorilor și a filmărilor realizate de locatarii din zonă, polițiștii sătmăreni au știut încă de sâmbătă seara cine este Jmekeru cu Audi care a devastat terasa din Centrul Nou și au pornit o adevărată vânătoare ca să-l prindă.

Până la urmă, după câteva ore, se pare că acesta s-a predat, el fiind însoțit la Poliție de părinții săi, care probabil l-au convins că așa trebuie să facă.

Duminică dimineața, polițiștii au găsit și mașina cu care a făcut prăpăd, ascunsă într-o șură din Lipău.

Jmekeru cu Audi, cercetat în prezent ca suspect pentru distrugere, tulburarea liniștii publice și conducere a unui autovehicul fără permis, este Florin Tarța, un tânăr în vârstă de 35 de ani, care locuiește chiar într-unul din blocurile din Centrul Nou.

El este cunoscut de autorități și pentru alte încălcări ale legii, inclusiv pentru accidentarea unei persoane, moment în care i-a și fost ridicat permisul de conducere.

Se pare că de data aceasta a fost supărat pe patronii cazinoului, care nu l-au mai lăsat să intre în local după ce a provocat acolo mai multe scandaluri, iar acum s-a răzbunat distrugându-le terasa.

Potrivit declarațiilor celor care-l cunosc, el ar fi luat-o razna de curând, după ce a investit banii adunați în străinătate în mai multe mașini cu care a făcut taximetrie, dar se pare că afacerea nu a prea mers, fiind nevoit să scoată mașinile la vânzare. 

Tags: masina  jmeker  audi  sura  lipau  
16229 vizite
Distribuie pe