Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Doi minori au furat bunuri în valoare de 9.000 lei dintr-un apartament
Poliția Satu Mare  - Marti, 20 Iunie 2017

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare, au recuperat bunuri în valoare de 9 000 de lei, sustrase de doi minori dintr-un imobil. În urma probatoriului administrat, cei doi sunt cercetaţi penal.

La data de 19 iunie a.c. poliţiştii judiciarişti au identificat doi tineri, un minor de 16 ani şi o minoră de 14 ani, ambii din Satu Mare, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă.

Din cercetări a reieşit că în data de 18.06.2017, minorul, folosind chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuinţă de pe strada Brânduşa din Satu Mare, de unde a sustras  o casetă cu bijuterii, 550 de euro, un laptop şi o tabletă cauzând un prejudiciu de 9.000 de lei. Complice la comiterea faptei a fost minora de 14 ani, care, profitând de relaţia de prietenie  pe care o avea cu fiul victimei, a contribuit în  sprijinul autorului şi fără acordul proprietarului, la realizarea unei copii după  cheia de la uşa de acces a părţii vătămate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar prin  ordonanță s-a dispus efectuare în continuare a urmăririi penale față de tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și de complicitate la furt calificat pentru minoră.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, cu cei doi în stare de libertate. 

Tags: furt  apartament  minori prinsi  
1037 vizite
Distribuie pe