Locale Altele
Sambata, 15 Mai 2021
Sam, 15 Mai 2021
S-a izbit cu motocicleta de un parapet și a fugit de la locul faptei
Poliția Satu Mare  - Luni, 26 Iunie 2017

Sâmbătă, în jurul orei 11:00, poliţiştii  rutieri din cadrul  Poliţiei Oraş Negreşti Oaş, au fost sesizați de către  personalul medical al Spitalului Oraşului Negreşti Oaş despre faptul că la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat  un tânăr care a fost implicat într-un eveniment rutier  produs în localitatea Mujdeni.

Din cercetările la fața locului,  polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 25 ani, din Apa, a condus în jurul orei 02.00 a aceleiaşi zile, un motociclu pe DN19, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă,  a pierdut controlul asupra  motociclului şi a intrat în coliziune cu  un parapet, părăsind locul evenimentului.

În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au stabilit  că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie.  De asemenea, tânărul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează verificări sub aspectul comiterii infracţiunilor  de vătamare corporală din culpă, conducere fără permis de conducere,  părăsirea locului accidentului şi refuzarea prelevării de probe biologice. Cercetările vor viza şi validitatea numerelor de înmatriculare străine aplicate pe motociclu, primele verificări ducând spre concluzia ca acestea ar aparţine altui vehicul. În caz afirmativ, cercetările se vor extinde şi pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat sau cu număr fals.

 

Tags: motocicleta  parapet  tanar fara permis  
777 vizite
Distribuie pe