Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Un minor de 15 ani a murit, iar altul a fost rănit grav din cauza unui șofer beat
Poliția Satu Mare  - Vineri, 7 Iulie 2017

În noaptea de joi spre vineri, la 00.30, pe strada Principală  din localitatea Coca, județul Satu Mare, un tânăr de 29 ani din localitate aflat la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un parapet  de beton amplasat pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat decesul unui minor de 15 ani şi rănirea unui alt minor, tot de 15 ani, ambii din Coca, pasageri în autoturism.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, abandonând autoturismul avariat la faţa locului, fiind identificat ulterior de către poliţişti. La testarea alcoolscop, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Tags: accident mortal  coca  minor ucis  sofer beat  
1818 vizite
Distribuie pe