Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Șeful peste fotbalul sătmărean, Ștefan Szilagyi zis Sisi, condamnat pentru evaziune fiscală
Florin Răchitan  - Duminica, 9 Iulie 2017

Președintele Asociației Județene de Fotbal, Ștefan Szilagyi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, potrivit unei sentințe a Tribunalului Satu Mare.

Aceeași instanță a stabilit și un termen de încercare de patru ani, perioadă în care dacă va mai încălca legea în orice fel, riscă să ajungă automat la închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa.

De asemenea, instanța a dispus și recuperarea sumei de peste 260.000 de lei cu care acesta a prejudiciat statul prin intermediul firmei sale, Cafe Center SRL.

Firma, binecunoscută în mediile fotbalistice conduse de aproape două decenii de șeful alintat cu porecla ”Sisi”, se ocupă cu distribuirea cafelei în automatele instalate în diferite spații publice sau comerciale și a fost amintită și în cazul unor ”învârteli” cu anumite cantități exagerate de cafele și facturi cu sume presupus fictive plătite de clubul Olimpia Satu Mare pe vremea când Ștefan Szilagyi controla, prin interpuși, și clubul fanion al județului.

Condamnarea s-a pronunțat în baza unui dosar alcătuit după un control al Finanțelor la firma cu pricina, dar aceasta nu este definitivă, iar Ștefan Szilagyi a anunțat deja că va face recurs. 

Tags: evaziune  fiscala  stefan szilagyi  sisi  
2896 vizite
Distribuie pe