Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Neamț tālhărit de trei tineri īn Satu Mic. Doi tālhari au fost reținuți.
Poliția Satu Mare  - Marti, 18 Iulie 2017

Poliţiştii au identificat trei tineri bănuiţi că ar fi comis o tâlhărie în localitatea Satu Mic,  doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a  fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Luni, în jurul orei 13:20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cetăţean german cu domiciliul în Berlin, a sesizat poliţia că a fost victima  unei tâlhării comise de trei tineri necunoscuţi. 

S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Tășnad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, care sub directa coordonare a procurorului de caz, au reușit în scurt timp identificarea celor trei tineri de 16,18 şi 22 ani, toţi din localitatea Satu Mic.

Din cercetări, a rezultat faptul că în timp ce victima se afla în localitatea Satu Mic în scop touristic, cei trei l-ar fi deposedat prin violenţă  de o borsetă ce conținea un obiectiv de la aparatul de fotografiat, un telefon mobil şi suma de 280 euro și 100 de lei .

Doi dintre agresori , respectiv cel de 16 şi 18 ani au  fost prinşi şi  reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi  Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă activităţile specifice în vederea  depistării celui de-al treilea participant la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30% .

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

 

Tags: talharie  satu mic  neamt  talhari retinuti  
1065 vizite
Distribuie pe