Locale Altele
Luni, 2 August 2021
Luni, 2 Aug 2021
Un șofer fără permis și cu numere false de înmatriculare a provocat un accident rutier
Poliția Satu Mare  - Luni, 28 August 2017

Duminică, în jurul orei 10:30,  patrula de ordine și siguranță publică a Secției Rurale Satu Mare a fost sesizată despre faptul că în comuna Medieșu Aurit s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 40 de ani din comuna Apa,  a condus un autoturism în comuna Medieșu Aurit înspre localitatea Dumbrava, iar pe fondul nerespectării distanței în mers a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie de 29 de ani din Medieșu Aurit.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, dar verificările ulterioare au dus la concluzia că șoferul autoturismului din cauza căruia s-a produs incidentul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Mai mult decât atât, numerele de înmatriculare aplicate pe vehicul, corespundeau unei alte serii de șasiu, astfel că bărbatul este cercetat în prezent pentru  punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și pentru conducere fără permis.

 

Tags: sofer  fara permis  accident  mediesu aurit  
943 vizite
Distribuie pe