Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Un oșan s-a răsturnat cu o motocicletă furată din Anglia
Poliția Satu Mare  - Luni, 4 Septembrie 2017

Polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați vineri, la ora 18.20, despre faptul că pe un drum secundar din comuna Racșa s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 23 de ani din localitate, a condus pe strada Avrămeni o motocicletă, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul acesteia și s-a răsturnat, suferind leziuni ușoare.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că motocicleta nu era înmatriculată, mai mult decât atât, aceasta figura ca fiind furată în anul 2012 din Marea Britanie.

Cercetările continuă, cu motocicleta indisponibilizată, în această fază de urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă  și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, iar în funcție de rezultatul verificărilor, cercetările vor fi extinse și se vor dispune măsuri în consecință.

Tags: motocicleta furata  accident  racsa  
919 vizite
Distribuie pe
Irina Dragan
Nu va pot intelege de ce postati informati false!!! Daca nu sunteti siguri de informatile primite nu inteleg de ce le mai postati. Nu inventati povesti!!!
2017-09-05 17:31:32