Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Tupeu: a furat un portofel cu bani chiar de sub nasul jandarmilor, la Tribunal
Leontina Volosciuc  - Marti, 26 Mai 2009

Un sătmărean de 28 de ani a furat un portofel cu 200 de lei chiar de sub nasul funcţionarilor şi al jandarmilor din Tribunalul Satu Mare.

George Tarabă este un cunoscut „client” al poliţiştilor sătmăreni, condamnat până acum de două ori pentru furturi din autoturisme şi magazine.

Acesta a intrat în instituţie şi s-a îndreptat spre Biroul de Probaţiune. Acolo a profitat de neatenţia grefierelor şi a celorlaţi funcţionari care se plimbau prin birou, s-a postat lângă un cuier pe care se afla geanta unei  funcţionare şi a reuşit, fără să fie observat, să fure un portofel cu 200 de lei, după care a ieşit liniştit din instituţie.

Proprietara banilor a sesizat de îndată poliţiştii după ce a observat dispariţia banilor, iar în urma cercetărilor oamenii legii au reuşit să-l prindă pe făptaş. El a fost dus imediat în faţa Instanţei, care i-a eliberat mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii continuă investigaţiile, deoarece tânărul este suspect şi în alte furturi de bunuri şi bani, în cauze fiind vorba de sume mult mai mari. 

Tags: furt  poseta  tribunal  
1338 vizite
Distribuie pe