Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Femei accidentate pe trecerea de pietoni
Poliția Satu Mare  - Luni, 27 Noiembrie 2017

Sâmbătă, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Carei, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 42 de ani, din Carei, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, de 78 de ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton era angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. 

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la spital pentru a i se oferi îngrijirile medicale necesare.

De asemenea, la data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, în municipiul Satu Mare.

În fapt, o femeie, de 49 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Octavian Goga, pe fondul neacordării de prioritate de trecere pietonilor, a accidentat o femeie, de 59 de ani, din aceeași localitate, care se afla în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cauze s-a înregistrat dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags: pietoni  accident  trecere  carei  satu mare  
853 vizite
Distribuie pe