Locale Altele
Sambata, 12 Iunie 2021
Sam, 12 Iun 2021
O șoferiță a intrat cu mașina într-un gard, iar alta într-un stâlp
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 3 Ianuarie 2018

La data de 1 ianuarie a.c., ora 2.55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că, pe str. Victoriei din aceeași localitate, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că, o femeie, de 47 de ani, din Negrești Oaș, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului au rezultat doar avarii ale autoturismului.

Tot la data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 8.45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Orașu Nou Vii, soldat cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 51 de ani, din Negrești Oaș, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a intrat în coliziune cu un stâlp din lemn, respectiv cu un indicator de circulație.

În cauză s-au înregistrat doar pagube materiale.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cele două cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Tags: soferite  masina in gard  masina in stalp  accident  
1131 vizite
Distribuie pe