Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Transporturi ilegale de lemne sancţionate de jandarmi
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 5 Februarie 2018

O patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Tăşnad, a identificat joi o autoutilitară care transporta  material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului autoutilitarei de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta transporta o cantitate mai mare decât cea înscrisă în avizul de însoţire.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Ocolul Silvic Tăşnad. Pentru fapta sa, proprietarul autoturismului a fost sancţionat cu suma de 3.000 de lei.

Sambătă la amiază, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Corund, a identificat o autoutilitară care transporta  material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului autoutilitarei de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta transporta cu 2,20 metri cubi mai mult decât cantitatea înscrisă în avizul de însoţire.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Cantonul Silvic Fântâna Pintii. Pentru fapta sa, proprietarul autoturismului a fost sancţionat cu suma de 3.000 de lei. 

Tags: transport  lemne  jandarmi  
4506 vizite
Distribuie pe