Locale Altele
Luni, 6 Decembrie 2021
Luni, 6 Dec 2021
Cei mai tari hoţi ever! Întâi au furat camerele de supraveghere, apoi au furat lemnele din faţa casei. Şi toate astea, cu maşina condusă fără permis!
Poliția Satu Mare  - Marti, 6 Februarie 2018

Polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, în urma activităților de cercetare efectuate, au reușit luni identificarea a doi tineri, de 20 de ani, ambii din localitatea Vama, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că cei doi în noaptea de 2/3 ianuarie, ar fi sustras patru camere de supraveghere video care erau amplasate pe raza localității Vama și, de asemenea, că în noaptea de 27/28 ianuarie, ar fi sustras material lemnos, care era amplasat în fața unui imobil din aceeași localitate.

Totodată din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că unul dintre cei doi tineri a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere în perioadele menționate anterior.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tags: furt  camere  lemne  
2925 vizite
Distribuie pe