Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
A fumat „iarbă”, s-a urcat la volan și a fost prins de polițiști
Poliția Satu Mare  - Vineri, 2 Martie 2018

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat joi, 1 martie a.c., un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Satu Mare, care a condus o autoutilitară pe strada 1 Decembrie, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel că, susnumitul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge și urină, rezultatul fiind pozitiv la testarea în vederea depistării în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile a unui autovehicul sub influența unor substanțe.

De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate ieri, 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier și ai Serviciului Rutier Satu Mare au aplicat aproximativ 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27 000 de lei.

Totodată au reținut 19 permise de conducere, din care 11 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 6 pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/h și 2 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.

Tags: sofer  drogat  iarba  
1008 vizite
Distribuie pe