Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Amenzi aplicate și permise reținute de polițiștii sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Marti, 22 Mai 2018

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au acţionat luni, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță pe raza județului.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au constatat peste 80 de sancțiuni contravenționale,  în valoare de aproximativ 25 000 de lei.

Totodată, au procedat la reținerea a 9 permise de conducere pentru diverse abateri săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au filmat și înregistrat cu aparatul radar 2 conducători auto, de 44, respectiv 45 de ani, care circulau cu viteza de la 103 km/h.

Un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Gherța Mică, a fost identificat de către polițiști, în timp ce efectua manevra de depășire neregulamentară.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat pentru asigurarea unui climat sigur de ordine publică și prevenirea faptelor antisociale.

Cu această ocazie, au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991 având o valoare de aproximativ 15 000 de lei.

Tags: amenzi  permise  politisti  
886 vizite
Distribuie pe