Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Polițiștii și inspectorii RAR au efectuat noi controale în trafic
Poliția Satu Mare  - Marti, 19 Iunie 2018

Luni, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe arterele rutiere din județ în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Ardud au acționat pe raza localității Ardud împreună cu specialiști R.A.R. pentru depistarea autovehiculelor cu defecțiuni, iar polițiștii Biroului Rutier și  Serviciului Rutier Satu Mare au acționat pe raza municipiului, respectiv a județului Satu Mare în vederea supravegherii traficului rutier și a prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

În urma activităților desfășurate polițiștii au aplicat un total de 98 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat normele rutiere, totodată, procedând la reținerea a 3 certificate de înmatriculare și suspendarea dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto.

De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate în trafic, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Tags: controale  politisti  inspectori rar  
819 vizite
Distribuie pe