Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Ford căutat de autoritățile din Germania, descoperit în P.T.F. Petea
Poliția de Frontieră  - Joi, 28 Iunie 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Petea au indisponibilizat un autoturism marca Ford Focus, în valoare de 27.600 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Germania.

În data de 27 iunie, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea  s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român Andrei V., în vârstă de 20 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 27.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Tags: ford  germania  petea  
1108 vizite
Distribuie pe