Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Polițiștii sătmăreni au aplicat peste 165 sancțiuni contravenționale
Poliția Satu Mare  - Joi, 5 Iulie 2018

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară în permanență activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate în cursul zilei de ieri, 4 iulie a.c., polițiștii sătmăreni  au aplicat 165 de sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de aproximativ  40 000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 4 conducători auto.

Dintre aceștia, un conducător auto, de 72 de ani, din județul Maramureș a depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteza de 127 km/h.

Polițiștii au identificat în trafic, la volanul autoturismului și un bărbat, de 48 de ani, din Satu Mare, care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.

Un conducător auto, de 49 de ani, din județul Bihor a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Tags: amenzi  politisti  
781 vizite
Distribuie pe