Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ţigări de contrabandă de aproape un miliard de lei, ascunse în maşina unui cetăţean maghiar
Leontina Volosciuc  - Duminica, 14 Septembrie 2008

În maşina unui cetăţean maghiar, poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit peste 25.600 pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 900 milioane lei vechi.
 
Aflat la volanul unei maşini cu numere de Satu Mare, Jozsef C., de 41 de ani, a fost oprit pentru control sâmbătă, 13 septembrie, pe strada Lucian Blaga. Ghinionul lui a fost acela că poliţiştii au cerut verificarea amănunţită a maşinii la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, moment în care au fost descoperite 25.657 pachete cu ţigări ascunse într-un perete dublu al dubiţei. Ba mai mult, poliţiştii au constatat că numerele aplicate pe dubiţă sunt false, maşina fiind înmatriculată în Ungaria.

Joszef a declarat că a vrut să transporte ţigările în Ungaria, unde urmau să fie vândute, iar pentru efectuarea acestui transport el trebuia să primească suma de 150.000 forinţi. Marfa a fost confiscată, iar cetăţeanul maghiar a fost amendat cu 10.000 de lei şi s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tags: duba  tigari  contrabanda  
2156 vizite
Distribuie pe