Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Tâlhărie la „Bulevard”, spargere la „Class-Bowling”
Leontina Volosciuc, Florin Răchitan  - Luni, 29 Iunie 2009

Persoane necunoscute deocamdată au intrat prin efracţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sala de jocuri „Class-Bowling” din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, unde au spart aparatele şi au furat 6.400 de lei.

Hoţii au avut grijă ca înainte de a da spargerea să taie toate cablurile de alimentare cu energie electrică, astfel că nu s-a declanşat alarma, iar angajaţii au observat paguba abia dimineaţa, când au deschis salonul.

 

O altă persoană neidentificată până în prezent, mascată şi înarmată cu un cuţit şi un spray lacrimogen, a intrat duminică seara în barul „Bulevard” de pe strada Eugen Lovinescu, unde a ameninţat-o pe barmană şi a obligat-o să-i dea banii încasaţi, adică 1.000 de lei.

La plecare, tâlharul a pulverizat spray lacrimogen în incinta barului, astfel că barmana, şi aşa destul de speriată, nu a mai putut să observe nici măcar în ce direcţie a fugit făptaşul.

În ambele cazuri poliţiştii sătmăreni au intervenit imediat după ce au fost anunţaţi, însă nu au reuşit să-i prindă pe făptaşi, anchetele fiind în plină desfăşurare.

Tags: bulevard  bowling  class    
2117 vizite
Distribuie pe