Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Un șofer a ajuns în șanț, iar o șoferiță într-un gard. Ambii au fost răniți grav.
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 19 Septembrie 2018

Doi șoferi au suferit vătămări corporale în urma unor accidente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați marți, în jurul orei 13.00, despre faptul că în localitatea Boinești a avut loc un eveniment rutier.

Cu ocazia cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din localitatea Boinești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă a pierdut controlul volanului, intrând cu auto în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

De asemenea și polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au efectuat cercetarea la fața locului, ieri, 18 septembrie a.c., în cazul unui accident produs în localitatea Bârsăul de Sus.

Astfel, o femeie, de 37 de ani, din localitatea Bârsăul de Sus, conducând un autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă, intrând cu auto în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma producerii evenimentelor rutiere a rezultat rănirea gravă a persoanelor aflate la volan, totodată acestora fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Cercetările, în ambele cauze, continuă în dosarele penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags: masina in sant  masina in gard  accident  sofer raniti  
723 vizite
Distribuie pe