Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Polițiștii au aplicat peste 100 de amenzi într-o singură zi
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 26 Septembrie 2018

Pe parcursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat și executat mai multe acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, totodată acționând și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991 și Legea nr. 12/1990 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și în jur de 110 de amenzi la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto pentru nerespectarea regimului de viteză și neacordarea priorității de trecere pietonilor aflați în traversarea drumului public pe treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au acționat pe principalele artere ale municipiului pentru identificarea pietonilor care s-au angajat în traversarea drumului public în mod neregulamentar. Cu această ocazie au fost sancționați 18 pietoni, pentru traversări neregulamentare.

În cadrul activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada împreună cu specialiștii RAR au fost reținute 3 certificate de înmatriculare pentru emisiune de noxe peste limita legal admisă și utilizarea de anvelope de alte dimensiuni.

Tags: soferi  pietoni  amenzi  
791 vizite
Distribuie pe