Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Amendați cu 5.000 lei pentru transport ilegal de lemne
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 3 Octombrie 2018

Peste 3 mc de material lemnos au confiscat polițiștii, marți, în urma unor acțiuni desfășurate pe raza localităților Tiream și Ardud.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Postului de Poliție comunal Tiream au identificat un bărbat, de 50 de ani, din județul Sălaj, care în timp ce se afla pe raza localității Tiream a intenționat să valorifice material lemnos, de esență fag, aflat într-o autoutilitară, condusă de către acesta.

În urma efectuării cubajului de către un tehnician silvic, din cadrul O.S. Salcâmul Ciumești, s-a constatat faptul că materialul lemnos nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele de pe avizul de însoțire.

Totodată, și polițiștii Poliției oraș Ardud au desfășurat o acțiune silvică, la data de 2 octombrie a.c., în cadrul căreia au identificat, în trafic, în orașul Ardud, un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos fără a deține aviz de însoțire.

În ambele cazuri, bărbații au fost sancționați contravențional la Legea nr. 171/2010, cu amenzi în valoare de 5 000 de lei iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Tags: lemne  amenzi  transport ilegal  
930 vizite
Distribuie pe