Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Și-a însușit două carduri bancare găsite pe jos și s-a ales cu dosar penal
Poliția Satu Mare  - Marti, 16 Octombrie 2018

Un sătmărean, de 30 de ani, a fost depistat de polițiștii de ordine publică în municipiul Satu Mare având asupra sa carduri bancare, emise pe numele altei persoane.

La data de 15 octombrie a.c., patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare a depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, care avea asupra sa două carduri bancare emise pe numele altei persoane.

Astfel, continuând cercetările, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au stabilit faptul că la data de 2 octombrie a.c., bărbatul mai sus menționat ar fi găsit pe jos, în municipiul Satu Mare, două carduri emise pe numele altei persoane, pe care ar fi încercat să le folosească în scopul de a retrage numerar și pe care nu le-a predat poliției în termenul prevăzut de lege.

Astfel, s-a înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic și tentativă al efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Tags: dosar penal  carduri bancare  
578 vizite
Distribuie pe