Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Bărbați reținuți după ce au furat dintr-o locuință
Poliția Satu Mare  - Vineri, 19 Octombrie 2018

Doi bărbați bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale la data de 18 octombrie a.c.

Joi, 18 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare cu sprijinul polițiștilor criminaliști, au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt, la data de 14 octombrie a.c..

În fapt, persoane necunoscute, în perioada august – 14 octombrie a.c., ar fi sustras din locuința unei persoane, din municipiul Satu Mare, mai multe bunuri, faptă reclamată la poliție la data de 14 octombrie a.c..

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate de polițiști criminaliști și de investigații criminale, aceștia au identificat persoanele bănuite de furt ca fiind 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Satu Mare.

Față de 2 dintre aceștia, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tags: furt  locuinta  barbati retinuti  
1050 vizite
Distribuie pe