Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Patru tineri au furat bunuri dintr-un magazin din Piața de Alimente
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 30 Ianuarie 2019

Patru persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt și peste 20 de persoane legitimate, este bilanțul acțiunii desfășurate de polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.

În dimineața zilei de marți, 29 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare însoțiți de polițiști criminaliști au desfășurat o acțiune pentru contracararea fenomenului infracțional și pentru prezervarea și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, în special în segmentul stradal, pe raza municipiului Satu Mare.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au legitimat peste 20 de persoane, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 570 de lei.

Totodată, polițiștii au identificat patru persoane, bănuite că în noaptea de 03/04 ianuarie a.c. ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unui magazin, situat în Piața de Alimente, din municipiul Satu Mare.

Astfel, au fost depistați patru bărbați având vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, toți din municipiul Satu Mare, care ar fi provocat un prejudiciu de aproximativ 5 000 de lei.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tags: hoti  spargere  magazin  
916 vizite
Distribuie pe