Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Avocatul Ciprian Ardelean a obținut o sentință majorată pentru criminalul de la Negrești-Oaș
Florin Răchitan  - Joi, 14 Februarie 2019

Ucigașul tânărului de 18 ani în cazul crimei care a oripilat capitala Țării Oașului și întregul județ într-o noapte de august din 2017, Ioan Crișan, a primit o pedeapsă mai grea în urma apelului depus de tânărul avocat Ciprian Ardelean, reprezentându-i pe părinții victimei.

Astfel, prin Decizia nr. 66/13.02.2019, Curtea de Apel Oradea a admis apelul partilor civile, prin care s-a atacat hotararea Tribunalului Satu Mare si a majorat pedeapsa aplicata inculpatului Crisan Ioan de la 10 ani inchisoare la 14 ani inchisoare pentru cele doua infractiuni savarsite de inculpat, de omor, respectiv de tentativa la omor.

”Natura acestor infractiuni, care aduc atingere dreptului esential la viata al fiecarei persoane, dar si modul de savarsire a faptelor, respectiv intentia de a ucide doua persoane cu lovituri directe in inima, reliefeaza, in opinia mea, o persoana deosebit de periculoasa. Practic acesta a fost si motivul pentru care noi am formulat apelul in cauza, considerand ca o pedeapsa de 10 ani inchisoare este neindestulatoare pentru reeducarea infractorului fata de aceste fapte deosebit de grave savarsite de el” – a declarat Ciprian Ardelean.

Instanta a admis, de asemenea, si constituirile de parte civila, dar sunt puține șanse ca vreo parte din prejudiciu sa fie recuperată de la condamnatul Crisan Ioan.

Tags: criminal  negresti  pedeapsa  avocat  ciprian ardelean  
1475 vizite
Distribuie pe