Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bărbat beat a provocat scandal și și-a amenințat părinții. Polițiștii au emis un ordin de protecție.
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 20 Februarie 2019

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, față de un bărbat, de 51 de ani.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au fost sesizați de către un bărbat, de 79 de ani, din comuna Căpleni, despre faptul că fiul acestuia, de 51 de ani, cu același domiciliu, provoacă în mod repetat scandal, la domiciliul acestora, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate și a evaluării stării de fapt, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 51 de ani, în mod repetat, pe fondul consumului de alcool, provoacă scandal în cadrul familiei, adresând cuvinte și expresii vulgare, degradante ambilor părinți, totodată, provoacă distrugeri în locuință și creează o stare de tensiune și suferință psihică.

Astfel, polițiștii au constatat că în cazul expus există un risc iminent ca viața sau integritatea fizică și psihică, să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, emițând un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză, acesta fiind evacuat din locuință.

Tags: ordin  protectie  scandal  amenintare  
763 vizite
Distribuie pe