Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Accidente rutiere la Satu Mare și Moftinu Mic. Doi șoferi au fost răniți.
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 6 Martie 2019

Polițiștii rutieri au efectuat cercetarea la fața locului, în cazul a două accidente soldate cu vătămarea corporală a două persoane,  în municipiul Satu Mare și în localitatea Moftinu Mic.

Marți, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment  produs în  localitatea Satu Mare.

În fapt, un băimărean, de 50 de ani, conducând  un autoturism, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Cedează trecerea, la intersecția străzilor  Bujorului cu Martirilor  Deportați, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un  tânăr de 21 de ani, din Satu Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tânărului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge.

Tot marți, în jurul  orei 10.30, polițiștii rutieri din cadrul  Poliției municipiului Carei, au fost solicitați să intervină la un eveniment produs în localitatea Moftinu Mic.

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din Tiream, care se deplasa cu un autoturism pe DN 19, pe fondul nerespectării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune un  autoturism condus de un sătmărean,  de 28 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din localitatea Tiream.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge.

În ambele accidente rutiere se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc, în dosarele penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Tags: accidente rutiere  soferi raniti  
697 vizite
Distribuie pe