Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
S-a răsturnat în șanț cu mașina furată. Șoferul fără permis a fost rupt de beat.
Poliția Satu Mare  - Marti, 12 Martie 2019

Un tășnădean, de 43 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice și fără permis de conducere a fost depistat de poliţişti în urma unui eveniment rutier produs cu un autoturism furat.

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00,  poliția a fost sesizată despre un eveniment rutier,  produs pe raza localității Tășnad soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani, din localitate care se deplasa cu un autoturism pe strada Câmpului,  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă  a drumului. 

În urma impactului a rezultat distrugerea stâlpului care susținea rețeaua electrică și avarierea autoturismului.

Testarea cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a indicat o concentrație alcoolică de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză  nu deține permis de conducere de nici o categorie,  iar autoturismul condus de acesta a fost luat de la fratele acestuia fără încuviințare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului  și furt,  iar față de  bărbat s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

 

Tags: sofer beat  masina furata  fara permis  
600 vizite
Distribuie pe