Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Au comis furturi și au fost prinși de polițiștii sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Joi, 4 Aprilie 2019

Miercuri, 3 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat două persoane bănuite că în cursul lunii martie și la începutul lunii aprilie, ar fi sustras mai multe bunuri din posesia unor persoane, pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, la data de 3 aprilie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, care la data de 2 aprilie a.c., profitând de neatenția unui bărbat, i-a sustras 1.400 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Tot, ieri, activitățile întreprinse de polițiștii din cadrul aceleiași structuri, au dus la identificarea unui bărbat, de 40 de ani, din localitatea Viile Satu Mare, care în noaptea de 28/29 martie a.c., ar fi sustras bunuri din posesia unui sătmărean.

În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea supravegherii, cunoașterii și documentării întregii activități infracționale.

Tags: furturi  hoti  prinsi  
908 vizite
Distribuie pe