Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un oșan și-a bătut soția de față cu fiica minoră
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 10 Aprilie 2019

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, s-au sesizat din oficiu despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 16.00, o femeie, de 41 de ani, din localitatea Negrești Oaș, a fost agresată fizic de soțul acesteia, de 42 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Astfel, bărbatul i-a provocat echimoze la gât și antebrațe femeii, în timp ce se aflau în locuința comună, prezentă la altercație fiind și fiica acestora minoră, de 12 ani.

În aceste condiții, existând un potențial risc asupra vieții și integrității acesteia, în baza prevederilor Legii 217/2003, polițiștii au emis un Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului, prin care s-a dispus ca acesta să păstreze o distanță de cel puțin 150 m față de persoana vătămată și a fost evacuat din locuință.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii monitorizează cazul și atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității și a normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei!

Tags: femeie batuta  ordin  protectie  
871 vizite
Distribuie pe