Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
L-a amenințat, l-a bătut cu o bâtă și i-a distrus mașina
Poliția Satu Mare  - Marti, 16 Aprilie 2019

Un bărbat de 48 de ani, din Carei, a fost amenințat, lovit, iar apoi i-a fost distrus autoturismul,  de către  un bărbat de 43 de ani, din localitatea Vezediu.

Luni,  în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției de  Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un careian, de  48 de ani, cu privire la un conflict cu un bărbat, din localitatea Vezediu,  care a degenerat în amenințare, lovire și distrugere.

Efectuând verificări, poliţiştii au stabilit că în data de 12.04.a.c., un bărbat de 43 de ani, din localitatea Vezediu, în urma unor  discuţii contradictorii pe care le-a avut cu persoana reclamantă,  l-a lovit  pe acesta din urmă cu  o bâtă,  i-a  adus amenințări, iar ulterior i-a  sustras autoturismul cu care s-a deplasat  pe o distanță de aproximativ 200 m, de drum agricol.

În urma a coliziunilor cu denivelările de pământ, autoturismul a fost distrus, cauzându-i persoanei reclamante  un prejudiciu de aproximativ  5 000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere, amenințare și lovire sau alte violente 
Tags: amenintat. batut  masina distrusa  
525 vizite
Distribuie pe