Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Un bărbat și o fetiță de 5 ani răniți în urma unui accident rutier
Poliția Satu Mare  - Luni, 6 Mai 2019

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui eveniment rutier produs la data de 4 mai a.c., pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga.

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 4 mai a.c., în jurul orei 17.40, despre faptul că între localitățile Botiz și Satu Mare a avut loc un accident rutier.

În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 41 ani, din comuna Păulești, a condus un autoturism între localitățile Botiz și Satu Mare şi în momentul în care a efectuat un viraj la stânga nu s-a asigurat corespunzător, fiind acroșat în partea stângă spate de un alt autoturism condus de o femeie, de 34 ani, din comuna Batarci care circula în spatele său și se afla angajat în depășirea acestuia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ totodată le-au fost recoltate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat și a unei minore de 5 ani, pasageri în cel de al doilea autovehicul menționat.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii vătămare corporală din culpă.

Tags: accident  victime  botiz  
688 vizite
Distribuie pe