Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Sute de șoferi sătmăreni amendați de polițiști și inspectorii RAR
Poliția Satu Mare  - Joi, 9 Mai 2019

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat la data de 8 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 49 500 de lei.

Astfel, la data de 8 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 49.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto, dintre care 3 au depășit viteza maximă legală admisă cu peste 50 km/h iar 2 au efectuat depășiri neregulamentare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe raza localității Pișcolt, ocazie cu care au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4 495 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, dintre care două pentru noxe peste limita legală admisă și unul pentru anvelope neconforme.

Tags: amenzi  soferi  rar  
620 vizite
Distribuie pe